Omgeving

Wanneer je op vakantie bent op Tholen wil je natuurlijk het eiland volledig verkennen. Op Tholen zijn veel mogelijkheden om schitterende routes te fietsen langs de uitgestrekte polders, buitendijkse fietspaden langs de Oosterschelde en pittoreske dorpjes. Tholen verken je het beste op een elektrische fiets. Want laten we eerlijk zijn: in Zeeland waait het harder dan in het binnenland, dus bij veel tegenwind moet je harder trappen. Met een elektrische fiets van E-bike Verhuur Smerdiek merk je hier bijna niets van. Hierdoor kun je pas echt genieten van je vakantie!

Nu kun je uiteraard je eigen fiets meenemen naar Zeeland, maar dat is niet voor iedereen handig. Juist voor jullie hebben we een fietsverhuurpunt geopend in Sint Maartensdijk, de centraal gelegen smalstad van Tholen.

Fietsen vanuit Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk (of Smerdiek in de volksmond) ligt centraal op het eiland Tholen. De smalstad bevindt zich op slechts een kilometer van de buitendijkse fietspaden langs de Oosterschelde. Ook zijn alle omliggende dorpjes en het stadje Tholen gemakkelijk bereikbaar per fiets. Zo liggen zowel Sint-Annaland als Stavenisse op 7 km afstand en is het slechts 13 km fietsen naar het vestingstadje Tholen. Ook de historische binnenstad van Bergen op Zoom is met een elektrische fiets aan te fietsen.

Fietsliefhebbers komen op Tholen aan hun trekken. Voor wie het gehaaste leven van alledag wil ontvluchten stapt op de fiets en doet zich tegoed aan de vele fietsroutes op Tholen. Er zijn diverse fietsroutes die Sint Maartensdijk doorkruisen, waardoor het dorp een ideaal start- en eindpunt is.

De vele fietspaden en de landelijke wegen bieden een gevarieerd uitzicht. De kustroutes langs de slikken en schorren van de Oosterschelde, de rustige landweggetjes over het platteland, de karakteristieke gemoedelijke dorpjes. De vele uitgestrekte fietspaden bieden u een vooral veilige en ideale omgeving om alleen, samen of met het hele gezin te genieten en echt tot rust te komen.

Kortom: er valt heel wat te ontdekken op de fiets in en rond Sint-Maartensdijk.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30-
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag in overleg

 

Service

Algemene voorwaarden
Veelgestelde vragen
 
 
 

Contact

Stenepad 2

  4695 RL Sint-Maartensdijk
06-11001148
06-11001148
ebikeverhuursmerdiek@gmail.com
/ebikeverhuursmerdiek
@ebikeverhuursmerdiek
© 2021 Ebike Verhuur Smerdiek
.